Bröllopsfotografering

Ett bröllop är en av de viktigaste och minnesvärda dagarna i ert liv och bilder betyder mycket. Jag vill tillsammans med er skapa bilder som ni tycker om att titta på.

Lite av vad jag gör ser ni här på hemsidan: Exempelbilder och ni kan alltid boka en kostnadsfri konsultation i min studio för att se bilder och album i verkligheten.

Standard
Jag fotograferar er i min studio och ni får 12 bilder i ett enkelt album. Det ingår också ca 50 lågupplösta bilder på cd.
Tidsåtgång ca 40 min.

Paket 1
Fotografering utomhus inom Strängnäs, 12 bilder i enkelt album och ca 50 lågupplösta bilder på cd-skiva.
Tidsåtgång ca 1 tim.
Paket 2
Fotografering utomhus och i studio/kyrka. Jag levererar 20 st 13x18 bilder i ett exklusivt Art Leatheralbum. Ni får även ca 100 lågupplösta bilder på cd-skiva.
Tidsåtgång ca 2 tim.
Paket 3
Fotografering utomhus och i studio/kyrka. Från en skiva med ca 150 lågupplösta bilder väljer ni ut 20-60 bilder som jag sedan levererar i ett äkta inbundet album i storlek 30x30 cm. Sidorna utformas av mig efter ert bildval.
Tidsåtgång ca 2 tim.
I detta paket ingår också ”förlovnings eller Morgongåvafotografering”.
Förlovningsfotografering innebär att ni blir fotograferad en tid innan vigseln, antingen utomhus eller i studio. Någon av dessa bilder kan ni använda till er inbjudan.
Tidsåtgång ca 1 tim.
Morgongåva är en serie bilder bruden överraskar sin man med, bilder med en sensuell touch.
I den fotograferingen ingår även sminkning av en professionell sminkös.
Tidsåtgång ca 2 tim.

 

Ovanstående är de ”fasta” paketen, men har ni andra önskemål så är det bara att fråga. Min ambition är att ni ska få de bilder ni vill ha

Copyright©2006 E-foto.se